Hooggevoelig? Ontdek hoe coaching jou kan helpen!

Ben jij je bewust geworden van jouw hooggevoeligheid en voel je dat je wat begeleiding nodig hebt om hiermee om te gaan? Ik begrijp het helemaal en ben hier om je te coachen.

Mijn coaching begint altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit is onze kans om te ontdekken of we een goede match zijn en samen jouw hooggevoeligheid kunnen begrijpen en aanpakken.

Verder gaan we in jouw traject dieper in op jouw gevoeligheid, emoties en gedrag. Je gaat leren hoe je jouw hooggevoeligheid kunt omarmen en inzetten als een kracht. Samen werken we aan het creëren van een leven waarin jij jezelf kunt zijn en volledig kunt floreren.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Laten we samen de reis beginnen om het beste uit jouw hooggevoeligheid te halen.

Tot snel en liefs,

Rianda

Aanbod

HSP Coaching

Ben je hooggevoelig en loop je tegen uitdagingen aan waar je zelf niet uitkomt? Begrijp je het concept van hooggevoeligheid maar vind je het lastig om het praktisch toe te passen in je dagelijks leven? Coaching kan een mooie manier zijn om te leren omgaan met jouw hooggevoeligheid.

Ik ben er om jou te begeleiden via persoonlijke coach sessies in mijn praktijkruimte.

Minder Stress Traject

Is het continue druk in je hoofd en ben je toe aan rust? Voel jij je vaak overweldigd, vermoeid, lichtgeraakt, gespannen? Ben je gestressd, gevoelig voor licht, geluid of andere prikkels en slaap je slecht? 

Wil jij het minder druk in je hoofd hebben en beter met alle prikkels kunnen omgaan? Tijdens Minder Stress Traject traject leer jij jezelf kennen en na afloop weet jij wat je anders wilt en kunt doen. 

Mijn werkwijze

Een coachtraject begint altijd met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Hier nemen we de tijd om elkaar te leren kennen, te voelen of er een klik is, en of we samen de uitdagingen van hooggevoeligheid en stress kunnen aangaan.

Als we besluiten om samen te werken, bekijken we welk coachtraject het beste bij jouw behoeften past. Onze gesprekken kunnen online plaatsvinden, in mijn gezellige coachingspraktijk of zelfs tijdens een ontspannen wandeling in de natuur.

Ieder coachingstraject is maatwerk, net als jij. Daarom gaan we samen onderzoeken bij welke hooggevoeligheid kenmerken jij hulp kunt gebruiken. Of we werken samen aan het verminderen van jouw  stress symptomen.

Als je wilt, werpen we ook een blik op jouw huidige levensstijl. Samen onderzoeken we jouw voeding, bewegingspatroon, slaapgewoonten en hoe je de balans vindt tussen inspanning en ontspanning. We stellen een praktisch plan op om kleine, haalbare stappen te zetten richting een minder stressvol leven.

Tijdens onze gesprekken zal ik je uitdagen, ondersteunende oefeningen aanreiken en dieper ingaan op lastige onderwerpen. 

Het doel? Jou bewust maken van jouw automatische reacties, leren luisteren naar de signalen van je lichaam en je helpen in contact te komen met je intuïtie.

Klinkt dit als iets voor jou? Laten we samen werken aan een evenwichtig en stressvrij leven.

Vergoeding

Overweeg jij om een hooggevoeligheid coachtraject te volgen? Dan is het goed om te weten dat steeds meer werkgevers deze trajecten vergoeden. Dit kan als onderdeel van jouw ontwikkelingsplan of opleiding. Het is de moeite waard om even te checken of jouw werkgever hier mogelijkheden voor biedt.

Op Coachfinder vind je een paar handige suggesties om vergoeding bespreekbaar te maken. Ga ervoor en ontdek hoe je het kunt regelen! Makkelijk, toch? 
Als je vragen hebt of meer wilt weten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

HSP Coach Alkmaar - HSP Coach Heerhugowaard - HSP Coach Schagen - HSP Coach Noord-Holland - HSP Coach Online - HSP Coach Langedijk - HSP Coach Oudkarspel - HSP Coach Waarland - HSP Coach Noord-Scharwoude - HSP Coach Zuid-Scharwoude - HSP Coach Harenkarspel - HSP Coach Dijk Waard