Over mij

Mijn naam is Rianda Nannes en ik heb de mooie leeftijd van 44 jaar bereikt. Samen met mijn man, onze zoon en huisdieren woon ik op een mooie plek omgeven door groen.

Na jaren met veel plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, voelde ik mij hier uiteindelijk niet meer thuis. Ik was altijd moe, vaak ziek en vroeg me steeds vaker af of ik op deze manier echt een verschil kon maken voor iemand. Ik stopte met dit werk maar stopte niet met de patronen die ik mijzelf had aangeleerd om door te kunnen blijven gaan. 

Het over mijn grenzen gaan, niet goed voor mijzelf zorgen en te weinig rust nemen, maakte dat mijn lichaam uiteindelijk aan de noodrem trok.
Ik kon niet meer verder en zakte door het ijs. Ik zocht hulp en kwam erachter dat ik hooggevoelig was. Alles viel toen op zijn plek. Eindelijk leerde ik mijzelf kennen en kon ik voelen wat ik nodig had om energiek en ontspannen te blijven. 

In deze periode kwam ik zelf in aanraking met leefstijl coaching en ben ik zelf ook gestart als online coach. Na een opleiding van 2 jaar werk ik nu als zelfstandig gediplomeerd holistisch leefstijl coach in mijn coach praktijk: Studio Re-New.

Je trekt aan wat je bent en in mijn praktijk tref ik vooral mensen die overprikkeling ervaren of wonen met mensen die regelmatig overprikkeling ervaren.

In mijn vrije tijd ga ik graag koken, lezen, wandelen, muziek luisteren, krachttraining en/ of yin yoga doen. Ook houd ik van op reis gaan en tijd doorbrengen met mijn gezin.

Anderen beschijven mij als rustig en inlevend. Vroeger noemde ik mijzelf saai. Ik had nogal een gebrek aan zelfvertrouwen. Gelukkig weet ik nu steeds beter wat ik nodig heb om mezelf goed te voelen.


Holistisch Coachen


Over Holistisch Coachen: dit betekent simpelweg dat ik niet aan symptoombestrijding doe maar altijd naar het complete plaatje kijk. Als je bijvoorbeeld fysieke klachten hebt, gaan we ook op onderzoek hoe jij je emotioneel, spiritueel en mentaal voelt. Als er een verstoring is in één van deze deelgebieden heeft dit ook direct effect op de andere gebieden. Als mens functioneren we optimaal als we zo goed mogelijk in balans zijn.

holisme, holistisch, coachen, fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch, mentaal, balans, symptoom bestrijding, compleet