Zwart wit foto van Rianda Nannes, holistisch leefstijl coach bij Studio Re-New

De verleiding is groot om hier een opsomming te maken van mijn opleidingen en werkervaring. Wat weet jij dan van mij? Dat ik in het bedrijfsleven heb gewerkt, universitair ben opgeleid en de laatste jaren wat a-typische keuzes heb gemaakt door te gaan 3-D tekenenen en coachen. 

A-typische keuzes leiden vaak tot vragen. Tijdens mijn zoektocht naar mijzelf (ja, ik ook) werd ik geïntrigeerd door de mens en zijn complexiteit. Wij zitten vol tegenstrijdigheden en het is een uitdaging om de verdieping in de mens te vinden. Om echt verbinding te maken met onszelf en anderen, onze emoties te delen en terug te keren naar de basis, onze intuïtie. 


Puurheid en echtheid dat is wat mij raakt. Dit zorgt dat ik intens kan genieten van muziek, de natuur en dieren (vooral mijn honden en katten). Ik ga graag wandelen samen of juist in stilte. Want ik houd van in beweging zijn, letterlijk en figuurlijk. Yoga, krachttraining, een goed boek of workshop om mijzelf verder te ontwikkelen. 

En ik ben een echte huismus, thuis genieten met mijn man en zoon. Lekker en gezond koken, lachen en goede gesprekken. 

Als coach ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Waar houd jij van? Wat raakt jou? wat laat jou genieten? Wie ben jij? ?

Ik ben holistisch (leefstijl) coach omdat ik geloof in het concept van onderlinge verbondenheid. Losse elementen vormen samen een geheel en functioneren optimaal door hun verbondenheid. Denk bijvoorbeeld aan de verbinding van de zon, maan, seizoenen en getijden. Wij mensen bestaan wij uit een fysiek lichaam, onze ziel, onze geest, onze gevoelens, onze gedachten en door de  verbondenheid functioneren wij als één geheel. 

Door deze verbinding  heeft een verstoring in één van deze deelgebieden ook direct effect op de andere gebieden. Als mens functioneren we optimaal als we zo goed mogelijk in balans zijn. Tijdens de coach sessies gaan we daarom onderzoeken waar jij een disbalans ervaart en gaan we vervolgens aan de slag om deze te herstellen. 

Visuele weergave van holisme en de balans tussen ons emotionele, energetische, mentale, fysieke en spirituele lichaam