Coaching bij Hooggevoeligheid

Tijdens onze coach sessies gaan we dieper in op jouw hooggevoeligheid. We zullen niet alleen praten over wat het betekent om hooggevoelig te zijn maar ook over hoe je deze eigenschap kunt omarmen en transformeren tot een kracht.

Heb je last van overprikkeling? Vind je het moeilijk om grenzen te stellen zonder je schuldig te voelen? Misschien begrijp je het allemaal verstandelijk maar blijft de praktische toepassing een uitdaging. Geen zorgen, we gaan deze kwesties samen aanpakken!

Het doel is om jou te helpen een leven te creëren dat niet alleen in lijn is met jouw hooggevoelige aard, maar ook gevuld is met rust, vreugde en balans.

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw reis naar een lichter leven als hooggevoelig persoon, laten we dan eens praten. Samen kunnen we ontdekken hoe hooggevoeligheidscoaching jou kan ondersteunen.

Ik kijk er echt naar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Hooggevoeligheid X Coaching

Een hooggevoeligheid coachtraject kan een echte een game-changer zijn in je leven. Misschien weet je al best veel over hooggevoeligheid (of HSP - Hoogsensitieve Persoon) en vraag je je af wat zo'n coachingstraject eigenlijk te bieden heeft.

Dit is wat het je kan opleveren:

Zelfinzicht: Als coach help ik je om jezelf beter te begrijpen. We duiken in je gedachten, gevoelens, gedrag en ontdekken wat jou uniek maakt als hooggevoelig persoon.
Emotionele balans: Als Hoogggevoelige voel jij emoties dieper en intenser. Ik help je deze emoties te omarmen, leer je er mee om te gaan zodat je meer balans ervaart.

Grenzen stellen: Tijdens onze coach sessies help ik je om heldere grenzen te definiëren en ze op een gezonde manier te handhaven.

Stressbeheersing: Hooggevoelige mensen zijn vaak gevoeliger voor stress. Ik ga je technieken leren om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen.

Zelfliefde: Een van de belangrijkste dingen die ik je wil leren, is hoe je meer van jezelf kunt houden. Je verdient het om gelukkig en vervuld te zijn en ik help je er graag bij.

Persoonlijke groei:  Als coach begeleid ik je op je pad van persoonlijke groei en help je jouw volledige potentieel te benutten.


Als je overweegt om een coachtraject te volgen, weet dan dat het niet alleen om praten gaat. Het gaat om groeien, bloeien en een leven leiden dat in lijn is met jouw unieke hooggevoelige zelf. Als je meer wilt weten of vragen hebt, sta ik voor je klaar. Samen kunnen we ontdekken hoe een Hooggevoeligheid coachtraject jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen!

Tarieven

Prijs: 
Kennismaking          gratis (45 minuten)
Los gesprek             €   85  (90 minuten)
5 gesprekken           € 400
10 gesprekken         € 750