Weet jij wat hosting is? 
Je zult nu misschien denken: “Wat heeft dit te maken met leefstijl?” Ik ga het uitleggen. 

Mijn man werkte vroeger in de hosting branche en bijna niemand wist wat dat was. Na zijn uitleg werd er vaak instemmend geknik en enthousiast samengevat: dus je maakt websites. 

Ehm nee, websites hosten is iets anders dan websites maken. Hosting is het plaatsen van een website op een server die verbonden is met internet. Zodat deze website (die door iemand anders is gemaakt) beschikbaar is als je zoekt op internet. 

Of je nu wel of niet weet wat hosting is iets soortgelijks gebeurt als ik vertel dat ik leefstijl coach ben. Dus jij helpt mensen met afvallen?

Ehm nee, ik help mensen die graag hun leefstijl willen aanpassen. 

Als leefstijl coach onderzoek ik samen met mijn cliënten waar zij last van hebben en wat zij anders willen in hun leven. Jouw leefstijl is de uitkomst van keuzes die je maakt op het gebied van voeding, bewegen, ontspannen, werken, slapen enzovoort. 

Hoe komt het dat jij keuzes blijft maken waar je niet blij van wordt? 
Wat maakt dat het je niet lukt om hier zelf iets aan te veranderen? 

Ik schrijf je dan geen dieet voor maar ga samen met jou op zoek naar wat je belemmert om keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je krijgt inzicht, word je bewust, doet kennis op om op de langere termijn je leefstijl zelfstandig en blijvend te kunnen veranderen. 

Samengevat: voel jij niet blij, check dan mijn website. Gemaakt door mij en gehost bij een externe partij zodat jij mij kunt vinden op het internet!