Gratis

E-book Leven met HSP

De informatie in dit e-book geeft je inzicht en bewustwording over hooggevoeligheid en de uitdagingen die hierbij horen.

Hopelijk helpen de tips jou om een betere balans te vinden en weer in contact te komen met jouw lichaam. Zodat je beter kunt voelen waar jouw grenzen liggen om optimaal voor jezelf te kunnen zorgen en het leven te leiden waar jij je goed bij voelt.

Visionboard

Een visionboard is een visuele roadmap voor je toekomst. Terwijl je er één maakt, denk je na over wat je echt wilt bereiken in het leven. Dit helpt je om je doelen helder te formuleren en ze tastbaar te maken.

Kortom, een visionboard is een geweldig hulpmiddel om je doelen te verhelderen, jezelf te motiveren en positief te blijven terwijl je ze nastreeft. Het is een leuke en toegankelijke manier om aan je persoonlijke groei te werken.

Leefstijl check

Het is heel belangrijk om zo nu en dan bewust stil te staan bij je leefstijl en de impact die dit heeft op hoe jij je voelt. Door de leefstijl check in te vullen, krijg je inzicht in jouw aandachtspunten. En dit kan je vervolgens helpen om hulp te zoeken, om betere keuzes te maken waardoor jij je beter en gelukkiger gaat voelen.