Gezonder met Minder

Speciaal voor inwoners van Gemeente Dijk & Waard, die minder hebben te besteden, bieden wij een gratis traject aan om nog energieker en gezonder door het leven te gaan. Dit traject wordt gesubsidieerd uit het lokaal Preventieakkoord van Gemeente Dijk & Waard. 

Start: 27 januari 2023 om 19.30uur

Tijdens het traject gaan we aan de slag met maken van bewustere keuzes te maken op het gebied van:

  • Gezonde voeding
  • Bewegen en sporten
  • Betere nachtrust
  • Ontspanning
  • Omgaan met valkuilen en verleidingen


Het traject bestaat uit individuele coach gesprekken, groepsbijeenkomsten en trainingen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname wel verwachten wij jouw aanwezigheid en inzet. Het traject duurt ongeveer 6 maanden en start op 27 januari 2023. 

Rianda (links) en Antoinet (rechts)

Ondertekening Lokaal Preventieakkoord (Gemeente Dijk & Waard)


Locatie voor het budget leefstijl traject:
Pilates Studio To Flow

Kokkel 18a

1723HX Noord-Scharwoude


Heb je nog vragen, neem gerust contact op.
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan!

Wie zijn wij?

Antoinet is een allrounder op het gebied van voeding, bewust trainen en leven. Ze geeft vol passie en met humor haar trainingen, van Pilates tot aan trainingen die de mobiliteit verbeteren. Met haar jarenlange kennis op het gebied van yoga en meditatie biedt Antoinet ook een stuk rust en ruimte. Naast de diverse trainingsvormen heeft ze ook ruime kennis in huis over voeding. Al met al de perfecte partner om dit traject mee te volgen. Antoinet woont in Noord-Scharwoude en is graag buiten. Het liefst als de zon schijnt dan kan ze zich helemaal opladen. Ze probeert elke maand een weekend vrij te nemen om Nederland op de fiets of met de auto te verkennen. 

Rianda is holistisch (leefstijl) coach en heeft kennis in huis over voeding, bewegen, slapen, ademhaling, stress en ontspanning. Zij gelooft dat we als mens optimaal functioneren wanneer we in alle opzichten (emotioneel, mentaal, fysiek) zo goed mogelijk in balans zijn. Als coach is Rianda puur en echt. Ze begeleid je bij het in de spiegel kijken en helpt patronen te doorbreken die je in de weg zitten. Naast haar werk als coach houdt Rianda van in beweging zijn en doet zij aan yoga, krachttraining of gaat lekker in de natuur wandelen met haar honden. Verder is zij is een echte huismus, ze is graag thuis met haar gezin en gaat dan lekker koken of een boek lezen.