Coaching 1-op-1

Jij beseft je dat het nodig is dat je dingen anders gaat doen. De eerstvolgende stap die je zet, is om hier hulp bij in te schakelen.  Ik kan je helpen bij het doorbreken van jouw patronen en bij het worden van een nieuwe versie van jezelf. 

Een 1-op-1 coachingstraject start altijd met een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek ontdekken we of er een klik is zodat we samen het verschil kunnen maken. 

In de gesprekken die volgen, laat ik je kennis maken met jouw overtuigingen, gedachten, gevoelens en wensen. Je krijgt inzicht in jouw geautomatiseerde gedrag en gaat gewoonten creëren die zorgen dat je wensen uitkomen. 

Prijs: 
Kennismaking          gratis (45 minuten)
Los gesprek             €   85  (90 minuten)
5 gesprekken           € 400
10 gesprekken         € 750  

Vergoeding

Steeds meer werkgevers zien het nut van een coach traject en zijn bereid de kosten te vergoeden. Als jij je energiek voelt en lekker in je vel zit,  profiteert ook jouw werkgever hiervan. 

Op Coachfinder vind je tips hoe je een vergoeding bespreekbaar kunt maken met je werkgever. 

Werkwijze

We starten met een gratis vrijblijvende kennismaking. Als jij en ik vertrouwen hebben in een samenwerking plannen we het vervolgtraject. Afhankelijk van jouw hulpvraag maken we een inschatting van het aantal benodigde gesprekken. Deze gesprekken kunnen online plaatsvinden, in mijn coach praktijk of wandelend in de natuur. 

Ieder coach traject heeft zijn eigen hulpvraag en startpunt. Jouw gesprekken met mij zijn zo samengesteld dat jij aan het einde van het traject nieuwe inzichten hebt opgedaan, je bewust bent van jouw geautomatiseerde gedrag en stappen hebt gezet om je wensen te laten uitkomen.

Ook kan ik je inzicht geven in  jouw huidige leefstijl inclusief een advies. In jouw persoonlijke leefstijl analyse zoom ik in op jouw voeding, beweging, slaap, balans tussen in- en ontspanning. Samen maken we een plan om jouw leefstijl in kleine stappen te verbeteren.  

In de gesprekken houd ik jou een spiegel voor, vraag ik door op lastige onderwerpen en doen we ondersteunende oefeningen. Hierdoor word jij je bewust van je automatische piloot, ga jij signalen van je lichaam leren herkennen, weer luisteren en verbinding maken met je gevoel.