Hooggevoelig? Ontdek hoe coaching jou kan helpen!

Ben jij je bewust geworden van jouw hooggevoeligheid en voel je dat je wat begeleiding nodig hebt om hiermee om te gaan? Ik begrijp het helemaal en ben hier om je te coachen.

Mijn coaching begint altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit is onze kans om te ontdekken of we een goede match zijn en samen jouw hooggevoeligheid kunnen begrijpen en aanpakken.

Verder gaan we in jouw traject dieper in op jouw gevoeligheid, emoties en gedrag. Je zult leren hoe je jouw hooggevoeligheid kunt omarmen en inzetten als een kracht. Samen werken we aan het creëren van een leven waarin jij jezelf kunt zijn en volledig kunt floreren.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Laten we samen de reis beginnen om het beste uit jouw hooggevoeligheid te halen.

Tot snel en liefs,

Rianda


Prijs: 
Kennismaking          gratis (45 minuten)
Los gesprek             €   85  (90 minuten)
5 gesprekken           € 400
10 gesprekken         € 750  

Vergoeding

Steeds meer werkgevers zien het nut van een coach traject en zijn bereid de kosten te vergoeden. Als jij je energiek voelt en lekker in je vel zit,  profiteert ook jouw werkgever hiervan. 

Op Coachfinder vind je tips hoe je een vergoeding bespreekbaar kunt maken met je werkgever. 

Werkwijze

We starten altijd met een gratis vrijblijvende kennismaking. Als jij en ik vertrouwen hebben in een samenwerking plannen we het vervolgtraject. Afhankelijk van jouw hulpvraag kijken we welk traject passend is voor jou. Gesprekken kunnen online plaatsvinden, in mijn coach praktijk of wandelend in de natuur. 

Ieder coach traject heeft zijn eigen hulpvraag en startpunt. Jouw gesprekken met mij zijn zo samengesteld dat jij aan het einde van het traject nieuwe inzichten hebt opgedaan, je bewust bent van jouw geautomatiseerde gedrag en stappen hebt gezet om je wensen te laten uitkomen.

Ook kan ik je inzicht geven in  jouw huidige leefstijl inclusief een advies. In jouw persoonlijke leefstijl analyse zoom ik in op jouw voeding, beweging, slaap, balans tussen in- en ontspanning. Samen maken we een plan om jouw leefstijl in kleine stappen te verbeteren.  

In de gesprekken houd ik jou een spiegel voor, vraag ik door op lastige onderwerpen en doen we ondersteunende oefeningen. Hierdoor word jij je bewust van je automatische piloot, ga jij signalen van je lichaam leren herkennen, weer luisteren en verbinding maken met je gevoel. 

Bospad met paarse bloemen welke symbool staat voor het pad dat je gaat bewandelen tijdens een coach traject met Rianda Nannes
Logo van de academie voor holistisch coachen, leiden je op tot professioneel en zelfstandig coach
Logo Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland  van en voor Hbo-opgeleide, geaccrediteerde leefstijlcoaches
Logo van coachfinder, initiatief van psychologie magazine